Супер грозно с тези лайсни, не знам защо ви харесват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зендер Кит
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщениеСупер грозно с тези лайсни, не знам защо ви харесват.
Comment
-
Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщениеСупер грозно с тези лайсни, не знам защо ви харесват.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениеперфектно еем шукарно ем ефтинджос
мд-даа няма две ммения
Продължавайте с хромираните лайснички, че тва ренде направо ви удря в земята
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеЕ не го ли е срам тоя собственик да я кара тая кола бе.Супер гавра.Аз и калобрани нямам, камо ли лайстни на тях. Тва ренде е просто ... яката работа!
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщение...Това е истинатаСпоред софийските бакшиши, РК също така е съкращение на "рядко кадърен".
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеПродължавайте с хромираните лайснички, че тва ренде направо ви удря в земята
Comment
-
Момчета не знам на кой кое му харесва и кое не! Важното е че на мен ми харесаха колите на колегите които видях и с които се разминах
! Просто не издържах да не се подновя и аз ( все пак не знам как може да не ви харесва като това е един вид новата визия на АЛФА ) !
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеМомчета не знам на кой кое му харесва и кое не! Важното е че на мен ми харесаха колите на колегите които видях и с които се разминах
! Просто не издържах да не се подновя и аз ( все пак не знам как може да не ви харесва като това е един вид новата визия на АЛФА ) !
Чентро стиле като ви видят колите ще си подадат оставките от сдух, че не са се сетили първи за тоз ъпгрейд
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment